Prijevod spreman-za-tisak

Dokumenti prijevoda spremni-za-tisak, visoke kvalitete i spremni za vaše kupce.

PRIJEVOD SPREMAN-ZA-TISAK

Kako to izgleda?

Najbolji način kako ćete zadržati oblik i elemente izvornog dokumenta je izvršavanje prijevoda u softveru InDesign. No, za to vam je potreban dokument formata .indd.

Prijevode koje je potrebno izvršiti u .docx formatu datoteke izvršit ćemo tako da ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se zadržala originalna forma. U većini slučajeva radi se o 80-90% identičnog oblikovanja uslijed restrikcija softvera i načina na koji je izvorni dokument formatiran. Slobodno možete poslati licencirane fontove koji su dio vaših dokumenata kako bi prijevod bio što sličniji originalu. Za takvu vrstu oblikovanja potrebnoje nešto više vremena.

U pregledu našeg prevedenog dokumenta možete vidjeti kako izgleda prijevod spreman-za-tisak koji je izvršen u .docx datoteci.

Naravno, uvijek možete zatražiti i prijevod bez oblikovanja gdje ćemo koristiti standardne fontove kao što je Aria, bez unošenja grafičkih elemenata ali s prijelomima stranica kao u originalu.

Tekst na slikama

Vrlo često grafički elementi i slike u uputsvima također sadržavaju tekst koji je potrebno prevesti. Naša grafički tim usko surađuje s prevoditeljima.

Konverzija u PDF

Svaki dokument prijevoda konvertira se u PDF format i dostavlja klijentu.

Originalni font

Dokumenti se oblikuju koristeći originalnu veličinu fonta i stila. Slobodno pošaljite licencirane fontove za implementaciju u dokument prijevoda.

Visoka kvaliteta

Visoka kvaliteta prevedene dokumentacije. Dostavit ćemo vam dokumente koji su oblikovani prema najnovijim standardima.