Pridružite se našem timu prevoditelja

POSTANITE NAŠ SURADNIK

Vaše vještine

Tržište prijevoda je uvijek aktivno i iznimno dinamično.
Stoga se potrebe za raznim jezicima stalno mijenjaju. Ako imate izvrsno znanje stranih jezika i hrvatske gramatike i pravopisa te ste sigurni da možete rješavati složene zadatke slobodno se prijavite.

Kontinuirano imamo potrebu za prevoditeljima sa znanjem tehničke terminologije a prednost imaju osobe koje bez obzira na razinu obrazovanja imaju minimalno 3 godine aktivnog iskustva u u prevođenju specijaliziranih područja.

Pažljivo odabiremo naše suradnike. Svaki potencijalni suradnik mora proći kratko testiranje kako bi imalo uvid u njegovo znanje i sposobnosti sukladno potrebama klijenta. Nadalje, testiranjem smo stvorili standardizirani sustav projekata koji ima primaran cilj kvalitetu a time i zadovoljstvo klijenata.

null

Kvaliteta

Vaši prijevodi moraju biti gramatički i pravopisno točni i bez pogrešaka u pisanju. Štoviše, moraju biti oblikovani sukladno izvornom dokumentu.
null

Profesionalnost

Kako bi mogli surađivati potrebno je imati profesionalne navike u radu. Drugim riječima, potrebno je imati motivaciju i osjećaj odgovornosti.
null

Snalažljivost

Isto ako, sposobnost dobrog snalaženja i pronalaženja odgovarajućih definicija na internetu, u rječnicima ili pojmovnicima, čak i ako zatražite pomoć poznanika neophodna je vrlina.
null

Komunikacija

Komunikacije je vrlo važna za rad u našem timu. Nakon što je vaša prijava odobrena potrebno je imati kontinuirani pristup kontaktima koje ste naveli u vašoj prijavi.

Odgovornost

Snalažljivost

Vještina uređivanja dokumenata

Spremnost na nove izazove

Cjelodnevni pristup emailu

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU PREVODITELJA

I još...

Uslijed iznimno brze dinamike projekata ažurnost prevoditelja je jako važna, kao i njegova motivacija i posvećenost zadatku.

Svi prevoditelji koji se prepoznaju u ovim uvjetima slobodni su se prijaviti i poslati svoj životopis preko online formulara. Ako ste odabrani kao potencijialni suradnik na vašu adresu koju ste naveli u prijavi stići će naš email sa sljedećim koracima koji će vam omogućiti da se što prije pridružite našem timu.

Pridružite se našem timu prevoditelja

Ako ste prevoditelj sa znanjem prevođenja u tehničkim područjima pozivamo vas da nam se pridružite.

Postanite dio našeg tima

Kontinuirano tražimo profesionalne prevoditelje koji se žele pridružiti našem timu prevoditelja.

TRAŽIMO SLJEDEĆE PREVODITELJE/ICE:

Prevoditelj/ica njemačkog jezika

Ako ste prevoditelj/ica sa znanjem prevođenja s njemačkog jezika na hrvatski i obrnuto prijavite se na naš oglas. Prevoditelj/ica mora imati znanje tehničke terminologije kao i iskustvo u prijevodima priručnika za korištenje i ostalih sličnih dokumenata vezanih uz tehničke sadržaje. Ako ste već prevodili priručnike za automobile, motocikle, bijelu tehniku, strojarsku dokumentaciju i različite vrste električnih uređaja tada ste pravi kandidat za prijavu na ovaj oglas.
0
Pregleda oglasa
0
Jezika
0
Projekata
0
Prevoditelja

* languages@prijevodi.hr

Kontakt rezerviran za prevoditelje

Skype ID: prijevodi.hr

Skype kontakt

facebook.com/hr.prijevodi

Facebook kontakt

*Imajte na umu da je gore navedena email adresa languages@prijevodi.hr kontakt adresa samo za prevoditelje. Bilo koje email poruke od prevoditelja koje dobijemo na neke druge adrese automatski se brišu.